Antipasto la grătar cu Gorgonzola Crostini

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Antipasto la grătar cu Gorgonzola Crostini. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 436 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Dacă aveți la îndemână sparanghel, măsline, ardei grași și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Încercați Antipasto de legume la grătar cu Chevre Herbat și Crostini, Gorgonzola-Crostini Cu Pere La Grătar, și Fig și Gorgonzola Crostini cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați toate legumele la grătar pe un platou și stropiți cu ulei de măsline și oțet balsamic. Condimentează cu sare și piper, după gust. Împrăștiați măslinele în jurul platoului.
Ungeți pâinea cu ulei de măsline pe ambele părți și grătați timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți pâinea de pe grătar și întindeți imediat cu Gorgonzola înmuiată.