Antipasto de țelină și măsline cu Ricotta Salata

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Antipasto de țelină și măsline cu Ricotta Salatan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 107 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați măsline calamatan, coajă de lămâie, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mazăre cu mentă și Ricotta Salata, Salată de rucola cu Ricotta Salata, și Cavatelli Cu Rucola & Ricotta Salata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți țelina într-un castron mare cu apă cu gheață și dați-o la frigider până când este ondulată și foarte crocantă, cel puțin 2 ore.
Într-un castron, bateți uleiul de măsline cu sucul de lămâie, hamsiile, usturoiul și coaja de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Scurgeți țelina și uscați-o. Întoarceți țelina în vasul uscat și aruncați cu măslinele și pansamentul.
Transferați antipasto într-un platou, împrăștiați ricotta salata deasupra și serviți.