Antipasto de țelină și măsline cu Ricotta Salata
Țelină și măsline Antipasto cu Ricotta Salata ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 10. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 107 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți măsline calamatan, hamsie, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Antipasto de țelină și măsline cu Ricotta Salata, Verdeturi ofilite cu Ricotta Salata, și Salata de rucola cu salata de Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți țelina într-un castron mare cu apă cu gheață și dați-o la frigider până când este ondulată și foarte crocantă, cel puțin 2 ore.
Într-un bol, bateți uleiul de măsline cu sucul de lămâie, hamsiile, usturoiul și coaja de lămâie. Condimentează cu sare și piper.
Scurgeți țelina și uscați-o. Întoarceți țelina în vasul uscat și aruncați cu măslinele și pansamentul.
Transferați antipasto-ul într-un platou, împrăștiați salata de ricotta deasupra și serviți.
Faceți înainte: țelina drenată și pansamentul pot fi refrigerate separat peste noapte în recipiente etanșe.