Antipasto Braid
Antipasto Braid ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 263 calorii. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână șuncă deli, inimi de anghinare marinate, măsline grecești și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto, Celebration Braid, și Panglica De Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 350 de metri cubi. Într-un castron mic, aruncați măsline, anghinare, roșii, 2 linguri parmezan, 2 linguri ulei și busuioc până se combină.
Pe o suprafață ușor făinată, desfaceți cu grijă aluatul de pâine franceză; rulați într-un 15x10-in. dreptunghi.
Transferați într-un 15x10x1-in uns. tava de copt.
Strat prosciutto, brânză provolone și ardei roșii pe lungime în jos Centru al treilea dreptunghi. Se acoperă cu amestec de măsline.
Pe fiecare parte lungă, tăiați 10 benzi de aproximativ 3-1/2 in. în centru.
Începând de la un capăt, pliați benzi alternante la un unghi peste umplere, ciupind capetele pentru a sigila.
Ungeți cu uleiul rămas și presărați parmezanul rămas.
Coaceți 30-35 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.