Anghinare și roșii Panzanella ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 555 calorii. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, frunze de busuioc, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 16 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare și roșii Panzanella, Anghinare Panzanella, și Pat Anghinare & Dinozaur Kale Panzanella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
3
Stropiți pâinea și inimile de anghinare cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați pâinea și anghinarea până se rumenesc la margini, aproximativ 6 minute în total, întorcându-se la fiecare 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți pâinea și anghinarea de pe grătar și transferați-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați roșiile, măslinele și busuiocul în castron și aruncați pentru a combina. Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline, oțetul de vin alb, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Aluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Stropiți pansamentul peste salată. Aruncați pentru a combina și servi imediat.