Anghinare și eșalotă pentru Bebeluși înăbușiți
Anghinarea și Eșalota pentru Bebeluși înăbușiți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 204 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,24 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, bulion de pui, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cotlet de porc de rozmarin și muștar cu anghinare, șalotă și vermut Jus, Anghinare Pentru Copii Fierte, și Anghinare Pentru Copii Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți șalotele pe lungime. Trageți frunzele exterioare dure (aproximativ 5 straturi) din anghinare, astfel încât să semene cu mugurii de trandafiri strânși.
Tăiați treimea superioară a fiecărei anghinare și aruncați-o. Tăiați capetele tulpinii și înjumătățiți anghinarea prin tulpini.
Într-o tigaie mare și grea, încălziți uleiul și untul la foc moderat până la cald, dar nu fumați și săut anghinare și eșalotă de la saut, amestecând ocazional, până devin aurii.
Adăugați bulion și fierbeți, acoperit, 15 minute sau până când anghinarea este aproape fragedă.
Se adaugă vin și se fierbe, neacoperit, până se evaporă lichidul.
Aruncați legumele fierte cu pătrunjel și condimentați cu sare și piper.