Anghinare umplută: Carciofe Ripieni

Anghinare umplută: Carciofe Ripieni
Reteta Anghinare umpluta: Carciofe Ripieni se poate face in aproximativ 1 ora si 55 de minute. Pentru 89 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 70 de calorii. Această rețetă servește 16. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de sare și piper cușer, căței de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca aperitiv. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 66%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carciofi Ripieni:Anghinare Umplute, Carciofi Ripieni (Anghinare Umplute) și Anghinare Umplute (Carciofi Ripieni).

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, amestecați 4 litri de apă cu sucul de lămâie și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai Verde, Feliați Subțiri Pentru OrnatCeai Verde, Feliați Subțiri Pentru Ornat
1/4 Cană Parmezan Ras, Pentru Ornat1/4 Cană Parmezan Ras, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Bile De 10 Uncii Aluat De Pizza Alb Sau Integral1 Bile De 10 Uncii Aluat De Pizza Alb Sau Integral
2
Se adauga anghinarea si se calesc timp de 20 de minute, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii Subțiri și FoarteTăiate în Felii Subțiri și Foarte
3
Scurgeți, răciți și puneți deoparte.
4
Scoateți stratul exterior de frunze de pe anghinare și tăiați anghinarea în sferturi. Folosiți un cuțit mic pentru a îndepărta sufocul spinos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii Subțiri și FoarteTăiate în Felii Subțiri și Foarte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Carne De Porc Preparată1/4 Cană Carne De Porc Preparată
5
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapa Verde, Feliata, Pentru Garnitura (optional)Ceapa Verde, Feliata, Pentru Garnitura (optional)
6
Amesteca usturoiul feliat, parmigiano, patrunjelul si uleiul de masline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Eșalotă ProaspătăEșalotă Proaspătă
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Mazăre DecongelatăMazăre Decongelată
3 Linguri De Oregano Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură De Oregano Uscat3 Linguri De Oregano Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură De Oregano Uscat
7
Asezonați cavitatea fiecărui anghinare cu sare și piper și umpleți în și în jurul frunzelor cu amestec de brânză/usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ceai, Feliați Subțiri Pentru Ornat3 Ceai, Feliați Subțiri Pentru Ornat
Tăiate în Felii Subțiri și FoarteTăiate în Felii Subțiri și Foarte
3 Linguri De Brânză Jack Cu Piper Mărunțit3 Linguri De Brânză Jack Cu Piper Mărunțit
3 Linguri De Oregano Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură De Oregano Uscat3 Linguri De Oregano Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură De Oregano Uscat
8
Puneți anghinarea într-o tavă de copt puțin adâncă, puneți-le în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii Subțiri și FoarteTăiate în Felii Subțiri și Foarte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cesti De Frisca Grea Pentru Frisca, Batuta Si Indulcita2 Cesti De Frisca Grea Pentru Frisca, Batuta Si Indulcita
Ceapa Verde, Feliata, Pentru Garnitura (optional)Ceapa Verde, Feliata, Pentru Garnitura (optional)
9
Scoateți și lăsați să se odihnească 10 minute.
10
Serviți imediat sau serviți la temperatura camerei ca antipasto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții16
Scor De Sănătate35
Revista