Anghinare umplută: Carciofe Ripieni

Reteta Anghinare umpluta: Carciofe Ripieni se poate face in aproximativ 1 ora si 55 de minute. Pentru 89 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 70 de calorii. Această rețetă servește 16. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de sare și piper cușer, căței de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca aperitiv. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 66%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carciofi Ripieni:Anghinare Umplute, Carciofi Ripieni (Anghinare Umplute) și Anghinare Umplute (Carciofi Ripieni).
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, amestecați 4 litri de apă cu sucul de lămâie și aduceți la fierbere.
Se adauga anghinarea si se calesc timp de 20 de minute, pana se inmoaie.
Scurgeți, răciți și puneți deoparte.
Scoateți stratul exterior de frunze de pe anghinare și tăiați anghinarea în sferturi. Folosiți un cuțit mic pentru a îndepărta sufocul spinos.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Amesteca usturoiul feliat, parmigiano, patrunjelul si uleiul de masline extravirgin.
Asezonați cavitatea fiecărui anghinare cu sare și piper și umpleți în și în jurul frunzelor cu amestec de brânză/usturoi.
Puneți anghinarea într-o tavă de copt puțin adâncă, puneți-le în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 45 de minute.
Scoateți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Serviți imediat sau serviți la temperatura camerei ca antipasto.