Anghinare Umplute Cu Fermă

Anghinare Umplute Cu Fermă
Anghinarea umplută cu fermă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 567 calorii, 18g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 110 fani. Un amestec de piper, pătrunjel, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Anghinare Umplute Cu Fermă, Anghinare Umplute, și Anghinare Umplute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Puneți o treime din sucul de lămâie și toate lămâile stoarse într-un castron cu apă rece. Pe rând, tăiați treimea superioară a fiecărei anghinare cu un cuțit zimțat, apoi tăiați și rezervați tulpina. Scoateți frunzele dure de jos și tăiați vârfurile frunzelor cu foarfece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
BolBol
CuptorCuptor
2
Întindeți frunzele centrale deschise și răzuiți sufocul cu o lingură. Pe măsură ce tăiați fiecare anghinare, puneți-o în apa cu lămâie. Curățați și tăiați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
LămâieLămâie
ApăApă
3
Încălziți o oală rezistentă la cuptor la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați 3 linguri de ulei de măsline și slănină și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
6
Transferați amestecul într-un castron; amestecați coaja de lămâie, pesmetul, pătrunjelul, oul, parmezanul, amestecul de pansament și piperul după gust. Umpleți în centrul fiecărei anghinare și presărați între frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De SalatăAmestec De Salată
PesmetPesmet
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
AnghinareAnghinare
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Ștergeți oala; adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și încălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați tulpinile de anghinare, sucul de lămâie rămas și 1 cană de apă și aduceți la fierbere. Aranjați anghinarea perfect în oală; ungeți cu lichidul de gătit și stropiți cu ulei de măsline. Acoperiți și coaceți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Descoperiți și coaceți până când sunt crocante, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnghinareAnghinare
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se servește cu lichidul de gătit.
10
Fotografie de Andrew Mccaul
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista