Anghinare umplute

Anghinare umplute
Anghinarea umplută necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,93 USD per porție, primești un aperitiv care servește 6. O porție conține 268 de calorii, 12 g de proteine și 15 g de grăsime. 100 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați anghinare, parmezan, brânză fontina și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de 93%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și anghinare umplute, anghinare umplute și anghinare umplute.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pregătiți un vas cu apă rece suficient de mare pentru a ține cele 6 inimioare de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
1/4 Până La 1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Stropire1/4 Până La 1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Fenicul Mic Sau 1/2 Mijlociu, Stratul Exterior Dur îndepărtat, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Tăiat în Felii Subțiri și Tocat Foarte Gros1 Fenicul Mic Sau 1/2 Mijlociu, Stratul Exterior Dur îndepărtat, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Tăiat în Felii Subțiri și Tocat Foarte Gros
3
Adăugați sucul de la 2 lămâi în apă. Folosiți un cuțit de toaletă pentru a tăia pielea verde închis de pe tulpină și de la baza fiecărei anghinare. De asemenea, tăiați la aproximativ 2 până la 3 inci deasupra. Într-o mișcare circulară, folosind un cuțit de coajă sau un cuțit de coajă sau cu mâinile, decojiți stratul exterior, verde închis, amar al inimii, până când partea carnoasă, verde deschis, este expusă. Tăiați și lăsați aproximativ 2 până la 3 inci din tulpină. Folosiți o lingură pentru a scoate „fânul” sau „sufocul” din centrul fiecărei anghinare. Stoarceți o parte din sucul de lămâie rămas peste anghinare, dacă doriți, frecând lămâia direct pe ele pentru a preveni decolorarea lor, apoi scufundați-le în apă cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sau 1/2 Fenicul Cu Bulb Mediu, Stratul Exterior Dur îndepărtat, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Tăiat în Felii Subțiri și Tocat Foarte GrosSau 1/2 Fenicul Cu Bulb Mediu, Stratul Exterior Dur îndepărtat, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Tăiat în Felii Subțiri și Tocat Foarte Gros
Tăiate în Felii Subțiri și FoarteTăiate în Felii Subțiri și Foarte
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Într-un castron mare, combinați 1/4 până la 1/2 cană de ulei de măsline, pesmetul, pătrunjelul și feniculul cu fontina și parmezanul. Se amestecă pentru a se amesteca. Se condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Scoateți anghinarea din apă, uscați-le și transferați-le într-un bol. Reasezonați cu sare și stropiți-le cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline. Umpleți fiecare anghinare cu amestecul de pesmet și aranjați-le într-o tavă de copt. Nu vă fie teamă să împachetați umplutura în fiecare anghinare. Aranjați-le strâns împreună în vas, astfel încât să se aburească puțin și să creeze umezeală pe măsură ce se gătesc. Acoperiți anghinarea cu orice umplutură rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Adăugați puțină apă pe fundul vasului de copt pentru a preveni uscarea sau arsurile de anghinare pe fund în timp ce se gătesc. Acoperiți vasul cu un strat strâns de folie de aluminiu și puneți vasul de copt în centrul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
După 45 de minute, scoateți vasul din cuptor. Testați partea cea mai fragedă a anghinării, acolo unde tulpina și inima se întâlnesc, cu vârful unui cuțit. Cuțitul trebuie să străpungă și să se îndepărteze fără rezistență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Scoateți folia și puneți vasul sub grill timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
10
Scoateți vasul de copt din cuptor și lăsați să se răcească câteva minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Tăiați fiecare anghinare în jumătate pentru a dezvălui umplutura, aranjați-le pe farfurii de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Revista