Anghinare umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 626 calorii. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $4.8 pe portie. Dacă aveți la îndemână vin, ulei de măsline, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die ca desert. 73 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Anghinare Umplute, Anghinare Umplute, și Anghinare Umplute.
Instrucțiuni
1
Nota bucătarului: înainte de a începe această rețetă, rețineți că există o mulțime de deșeuri implicate în anghinare. E în regulă. Acceptă-l și mergi mai departe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
2
Strângeți 1 lămâie într-un castron mare umplut cu apă și puneți jumătățile de lămâie în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați vârfurile ascuțite ale anghinarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
4
Scoateți și rezervați tulpina anghinarei. Îndepărtați frunzele exterioare verzi dure și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
5
Răspândiți ușor frunzele de anghinare. Folosind un baller de pepene galben, scoateți "sufocarea" Păroasă din Centrul anghinarelor. Când sunt curate, rezervați-le în apa cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Kilograme De Mure (aproximativ
Lămâie
Pepene Galben
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
6
Îndepărtați pielea exterioară dură de pe tulpini și rezervați-le și în apa cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Apă
7
Într-un castron mic combinați usturoiul, ierburile, parmezanul, pesmetul, ardeiul roșu zdrobit, nucile de pin și hamsiile, dacă folosiți. Tăiați mărunt tulpinile de anghinare rezervate și adăugați-le în castron. Zest și suc de lămâie rămasă și adăugați-o în castron. Stropiți încet în ulei de măsline până când amestecul formează o pastă. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Pesmet
Hamsii
Anghinare
Ulei De Măsline
Nuci De Pin
Parmezan
Usturoi
Ierburi
Suc
Lămâie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Umpleți anghinarea cu pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
9
Așezați anghinarea în picioare într-o cratiță suficient de mare pentru a le găzdui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Adăugați vinul în cratiță și suficientă apă de lămâie pentru a veni cu 3/4 pe părțile laterale ale anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Lămâie
Apă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Adăugați și jumătățile de lămâie în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Stropiți generos cu ulei de măsline și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Sare
13
Acoperiți cratița și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și gătiți timp de 15 până la 20 de minute sau până când baza anghinarelor este fragedă atunci când este înțepată cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
14
Serviți fierbinte sau la temperatura camerei stropit cu o cantitate generoasă de ulei de măsline.