Anghinare Umplute

Anghinare Umplute
Anghinare umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 626 calorii. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $4.8 pe portie. Dacă aveți la îndemână vin, ulei de măsline, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die ca desert. 73 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Anghinare Umplute, Anghinare Umplute, și Anghinare Umplute.

Instrucțiuni

1
Nota bucătarului: înainte de a începe această rețetă, rețineți că există o mulțime de deșeuri implicate în anghinare. E în regulă. Acceptă-l și mergi mai departe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
2
Strângeți 1 lămâie într-un castron mare umplut cu apă și puneți jumătățile de lămâie în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați vârfurile ascuțite ale anghinarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
4
Scoateți și rezervați tulpina anghinarei. Îndepărtați frunzele exterioare verzi dure și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
5
Răspândiți ușor frunzele de anghinare. Folosind un baller de pepene galben, scoateți "sufocarea" Păroasă din Centrul anghinarelor. Când sunt curate, rezervați-le în apa cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
LămâieLămâie
Pepene GalbenPepene Galben
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
6
Îndepărtați pielea exterioară dură de pe tulpini și rezervați-le și în apa cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
ApăApă
7
Într-un castron mic combinați usturoiul, ierburile, parmezanul, pesmetul, ardeiul roșu zdrobit, nucile de pin și hamsiile, dacă folosiți. Tăiați mărunt tulpinile de anghinare rezervate și adăugați-le în castron. Zest și suc de lămâie rămasă și adăugați-o în castron. Stropiți încet în ulei de măsline până când amestecul formează o pastă. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
PesmetPesmet
HamsiiHamsii
AnghinareAnghinare
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Nuci De PinNuci De Pin
ParmezanParmezan
UsturoiUsturoi
IerburiIerburi
SucSuc
LămâieLămâie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Umpleți anghinarea cu pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
9
Așezați anghinarea în picioare într-o cratiță suficient de mare pentru a le găzdui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Adăugați vinul în cratiță și suficientă apă de lămâie pentru a veni cu 3/4 pe părțile laterale ale anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Adăugați și jumătățile de lămâie în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Stropiți generos cu ulei de măsline și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
13
Acoperiți cratița și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și gătiți timp de 15 până la 20 de minute sau până când baza anghinarelor este fragedă atunci când este înțepată cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
14
Serviți fierbinte sau la temperatura camerei stropit cu o cantitate generoasă de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista