Anghinare stil Roman: Carciofi alla Romana
Anghinare stil Roman: Carciofi alla Romana ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 101 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei de măsline, mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Anghinare stil Roman: Carciofi alla Romana, Carciofi fritti alla romana (anghinare prăjită în stil Roman), și Cod, stil Roman: Baccalan alla Romana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați pătrunjelul, menta, usturoiul, sarea și 1 lingură de ulei de măsline. În cavitatea anghinarei din care a fost îndepărtat sufocul, Așezați 1 linguriță din amestecul de plante. Repetați această procedură cu bobinele rămase. Aranjați toate sufocările într-o tigaie adâncă care să le țină aproape, cu alte cuvinte, una care nu?nu le da loc să cadă peste.
Adăugați vinul, apa clocotită, uleiul rămas și un vârf de sare. Acoperiți și fierbeți pe plită 1 oră.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.