Anghinare, spanac și baie de fasole albă
Anghinare, spanac și fasole albă Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 123 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare pentru bebeluși, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fierbinte Spanac Anghinare Alb Fasole Dip, Sandviș Cu Anghinare, Spanac Și Fasole Albă, și Spanac Anghinare Fasole Albă Crostini.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați brânza Romano, 1/4 cană maioneză, 1 linguriță suc de lămâie, sare, piper negru, ardei roșu, usturoi tocat și fasole albă într-un robot de bucătărie și procesați până la omogenizare. Lingură într-un castron mediu. Se amestecă anghinarea și spanacul. Puneți amestecul într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 1 litru acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu 1/2 cană de mozzarella.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.