Anghinare si mazare saut
Anghinare și Mazare saut Circulara ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 152 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.13 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mentă sfâșiată, sare kosher, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sare De Pui De Anghinare, Anghinare, Chanterelle și saut Cipollini, și Friptura Cu Anghinare Si Ardei Cires Saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați anghinare; sotati 4 minute, amestecand ocazional.
Scoateți anghinarea din tigaie. Topiți untul în tigaie.
Adăugați șalotă; sotati 3 minute sau până când șalotele sunt fragede și untul începe doar să se rumenească, amestecând ocazional. Se amestecă anghinarea, mazărea, sarea și piperul; se sotează 30 de secunde sau până se încălzește bine.
Scoateți din căldură și presărați cu ierburi.
Se servește cu pene de lămâie.