Anghinare și Mazare saut Circulara ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 152 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.13 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mentă sfâșiată, sare kosher, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sare De Pui De Anghinare, Anghinare, Chanterelle și saut Cipollini, și Friptura Cu Anghinare Si Ardei Cires Saut pentru rețete similare.
Scoateți anghinarea din tigaie. Topiți untul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați șalotă; sotati 3 minute sau până când șalotele sunt fragede și untul începe doar să se rumenească, amestecând ocazional. Se amestecă anghinarea, mazărea, sarea și piperul; se sotează 30 de secunde sau până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)