Anghinare-rucola Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 105 calorii. Această rețetă servește 24. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei prăjiți, inimi de anghinare marinate, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Salată de anghinare, roșii Cherry și feta cu anghinare-Pesto Crostini, Anghinare Crostini, și Anghinare Crostini.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți pâinea cu ulei de măsline (folosiți doar 2 linguri.); se presară sare și 1/4 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Piper
Pâine
Sare
3
Coaceți până se rumenesc ușor, 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți din cuptor și frecați fiecare crostini cu partea tăiată a cățelului de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Crostini
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Transferați pe un platou; pus deoparte.
6
Se Încălzește 1 Lingură. ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați anghinare și saut până la aur, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
8
Adăugați ardei prăjiți și saut încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
9
Se ia de pe foc; puneți amestecul într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Adăugați brânză și rucola; aruncați pentru a combina. Se condimentează cu amestec de piper și lingură pe crostini.