Anghinare prăjită întreagă cu Aioli de lămâie Meyer
Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Anghinarea prăjită întreagă cu Aioli de lămâie Meyer ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $5.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 4308 calorii, 5g de proteine, și 480g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, ulei de arahide, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Rețete similare includ Fasole verde prăjită cu aluat cu aioli de lămâie Meyer, Fritters de Crab cu salată de plante și Meyer Lemon a Orleans, și Inimi de anghinare prăjite cu Aioli de rozmarin-usturoi.
Instrucțiuni
Pentru a curăța anghinarea, îndepărtați frunzele verzi dure exterioare. Cu un cuțit ascuțit tăiat peste partea de sus a anghinare aproximativ 1/2-inch pentru a elimina spini ascuțite. Cu o lingură lungă îngustă scoateți sufocarea centrală a anghinarei. Cu un cuțit mic sau un cojitor de legume, tăiați exteriorul exterior verde închis al bazei și tulpinii.
Se pune în apă acidulată și se repetă procesul cu alte anghinare.
Scurgeți bine anghinarea. Puneți uleiul într-o oală înaltă și prăjiți anghinarea la foc mediu până când au o culoare ușor aurie.
Scoateți anghinarea din ulei și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Rotiți temperatura uleiului până la mediu ridicat. Întoarceți anghinarea în ulei și prăjiți până când sunt complet deschise și se rumenesc adânc.
Scoateți din ulei, așezați cu fața în jos pe prosoape de hârtie pentru a lăsa să se scurgă tot uleiul. Se condimentează cu sare și piper se ornează cu frunze de pătrunjel și se servește cald cu aioli.
Într-un mortar, lăsați usturoiul și sarea pentru a forma o pastă. Se amestecă gălbenușul de ou, coaja de lămâie și sucul până se integrează.
Adăugați uleiul de măsline într-o scurgere lentă pe partea mortarului până când se combină complet.;