Anghinare prăjită întreagă cu Aioli de lămâie Meyer

Anghinare prăjită întreagă cu Aioli de lămâie Meyer
Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Anghinarea prăjită întreagă cu Aioli de lămâie Meyer ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $5.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 4308 calorii, 5g de proteine, și 480g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, ulei de arahide, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Rețete similare includ Fasole verde prăjită cu aluat cu aioli de lămâie Meyer, Fritters de Crab cu salată de plante și Meyer Lemon a Orleans, și Inimi de anghinare prăjite cu Aioli de rozmarin-usturoi.

Instrucțiuni

1
Pentru a curăța anghinarea, îndepărtați frunzele verzi dure exterioare. Cu un cuțit ascuțit tăiat peste partea de sus a anghinare aproximativ 1/2-inch pentru a elimina spini ascuțite. Cu o lingură lungă îngustă scoateți sufocarea centrală a anghinarei. Cu un cuțit mic sau un cojitor de legume, tăiați exteriorul exterior verde închis al bazei și tulpinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Se pune în apă acidulată și se repetă procesul cu alte anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Scurgeți bine anghinarea. Puneți uleiul într-o oală înaltă și prăjiți anghinarea la foc mediu până când au o culoare ușor aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Scoateți anghinarea din ulei și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Rotiți temperatura uleiului până la mediu ridicat. Întoarceți anghinarea în ulei și prăjiți până când sunt complet deschise și se rumenesc adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Scoateți din ulei, așezați cu fața în jos pe prosoape de hârtie pentru a lăsa să se scurgă tot uleiul. Se condimentează cu sare și piper se ornează cu frunze de pătrunjel și se servește cald cu aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
AioliAioli
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Într-un mortar, lăsați usturoiul și sarea pentru a forma o pastă. Se amestecă gălbenușul de ou, coaja de lămâie și sucul până se integrează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
7
Adăugați uleiul de măsline într-o scurgere lentă pe partea mortarului până când se combină complet.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista