Anghinare prăjită, lămâie și usturoi

Anghinare prăjită, lămâie și usturoi
Anghinarea prăjită, lămâia și usturoiul necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 368 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, maioneză, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare prăjită integrală cu usturoi prăjit cu lămâie, Usturoi prăjit spanac și Anghinare Dip cu chipsuri de Pita de usturoi, și Anghinare Crab Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strângeți o jumătate de lămâie într-un castron mare cu apă rece și adăugați jumătatea de lămâie în castron. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, tăiați tulpina la 1 inch și desprindeți toate frunzele exterioare dure. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați primele două treimi din anghinare. Cu o linguriță, scoateți sufocarea cu blană. Cojiți anghinarea, îndepărtând toată pielea verde închis și adăugați-o în vasul cu apă acidulată. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Scurgeți anghinarea și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Tăiați fiecare anghinare în optimi. Pătrundeți jumătatea de lămâie rămasă și îndepărtați semințele. În castron, aruncați anghinarea cu bucățile de lămâie, usturoi, ulei de măsline și cimbru. Se condimentează cu sare și piper și se întinde pe o foaie mare de copt antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Ardei ArbolArdei Arbol
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Coaceți anghinarea timp de aproximativ 40 de minute, amestecând ocazional, până când sunt aurii și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Lăsați să se răcească ușor și aruncați cimbrul. Tăiați gros 8 din bucățile de anghinare prăjite și rezervați. Reduceți temperatura cuptorului la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Cojiți usturoiul; așezați-l într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Adăugați restul de anghinare prăjită și bucăți de lămâie; puls până la tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
9
Adăugați maioneza și crema de brânză și procesați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
10
Adăugați anghinarea tocată rezervată și pulsați doar până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
11
Întindeți scufundarea într-un strat uniform într-un vas mic de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
12
Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și untul; presărați peste baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Coaceți timp de 20 de minute sau până când se încălzește și toppingul este auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
14
Serviți cu biscuiți sau chipsuri de bagel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De BagelChipsuri De Bagel
Pentru LegarePentru Legare
15
Faceți înainte: scufundarea de anghinare poate fi pregătită prin Pasul 3 și refrigerată până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare DipAnghinare Dip
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista