Anghinare prăjită, lămâie și usturoi
Anghinarea prăjită, lămâia și usturoiul necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 368 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, maioneză, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare prăjită integrală cu usturoi prăjit cu lămâie, Usturoi prăjit spanac și Anghinare Dip cu chipsuri de Pita de usturoi, și Anghinare Crab Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strângeți o jumătate de lămâie într-un castron mare cu apă rece și adăugați jumătatea de lămâie în castron. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, tăiați tulpina la 1 inch și desprindeți toate frunzele exterioare dure. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați primele două treimi din anghinare. Cu o linguriță, scoateți sufocarea cu blană. Cojiți anghinarea, îndepărtând toată pielea verde închis și adăugați-o în vasul cu apă acidulată. Repetați cu anghinarea rămasă.
Preîncălziți cuptorul la 42
Scurgeți anghinarea și uscați-o.
Tăiați fiecare anghinare în optimi. Pătrundeți jumătatea de lămâie rămasă și îndepărtați semințele. În castron, aruncați anghinarea cu bucățile de lămâie, usturoi, ulei de măsline și cimbru. Se condimentează cu sare și piper și se întinde pe o foaie mare de copt antiaderentă.
Coaceți anghinarea timp de aproximativ 40 de minute, amestecând ocazional, până când sunt aurii și fragede.
Lăsați să se răcească ușor și aruncați cimbrul. Tăiați gros 8 din bucățile de anghinare prăjite și rezervați. Reduceți temperatura cuptorului la 37
Cojiți usturoiul; așezați-l într-un robot de bucătărie.
Adăugați restul de anghinare prăjită și bucăți de lămâie; puls până la tocat fin.
Adăugați maioneza și crema de brânză și procesați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Adăugați anghinarea tocată rezervată și pulsați doar până când sunt combinate.
Întindeți scufundarea într-un strat uniform într-un vas mic de copt superficial.
Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și untul; presărați peste baie.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când se încălzește și toppingul este auriu.
Serviți cu biscuiți sau chipsuri de bagel.
Faceți înainte: scufundarea de anghinare poate fi pregătită prin Pasul 3 și refrigerată până la 3 zile.