Anghinarea prăjită, lămâia și usturoiul necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 368 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, maioneză, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare prăjită integrală cu usturoi prăjit cu lămâie, Usturoi prăjit spanac și Anghinare Dip cu chipsuri de Pita de usturoi, și Anghinare Crab Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Strângeți o jumătate de lămâie într-un castron mare cu apă rece și adăugați jumătatea de lămâie în castron. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, tăiați tulpina la 1 inch și desprindeți toate frunzele exterioare dure. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați primele două treimi din anghinare. Cu o linguriță, scoateți sufocarea cu blană. Cojiți anghinarea, îndepărtând toată pielea verde închis și adăugați-o în vasul cu apă acidulată. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scurgeți anghinarea și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Tăiați fiecare anghinare în optimi. Pătrundeți jumătatea de lămâie rămasă și îndepărtați semințele. În castron, aruncați anghinarea cu bucățile de lămâie, usturoi, ulei de măsline și cimbru. Se condimentează cu sare și piper și se întinde pe o foaie mare de copt antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți anghinarea timp de aproximativ 40 de minute, amestecând ocazional, până când sunt aurii și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați să se răcească ușor și aruncați cimbrul. Tăiați gros 8 din bucățile de anghinare prăjite și rezervați. Reduceți temperatura cuptorului la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Cojiți usturoiul; așezați-l într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Adăugați restul de anghinare prăjită și bucăți de lămâie; puls până la tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
9
Adăugați maioneza și crema de brânză și procesați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
10
Adăugați anghinarea tocată rezervată și pulsați doar până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
11
Întindeți scufundarea într-un strat uniform într-un vas mic de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
12
Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și untul; presărați peste baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Coaceți timp de 20 de minute sau până când se încălzește și toppingul este auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Serviți cu biscuiți sau chipsuri de bagel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Bagel
Pentru Legare
15
Faceți înainte: scufundarea de anghinare poate fi pregătită prin Pasul 3 și refrigerată până la 3 zile.