Anghinare Pita Nachos
Anghinarea Pita nachos necesită în jur 36 minute de la început până la sfârșit. Pentru 29 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 16. O porție conține 53 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți inimi de anghinare, piper, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, care nu este atât de super. Încercați Pita Grecească Nachos, Butternut Squash Pita Nachos, și Greacă Gyro Pita Chip Nachos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Împărțiți pitas în jumătate orizontal; tăiați fiecare jumătate în 4 pene.
Combinați anghinarea și următoarele 7 ingrediente într-un castron; amestecați bine. Lingurați aproximativ 1 lingură de amestec de anghinare pe partea aspră a fiecărei pană pita.
Se presară uniform cu parmezan.
Aranjați pene într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.