Anghinare pentru bebeluși la grătar cu sos de Caper-mentă

Anghinarea la grătar pentru bebeluși cu sos de Caper-mentă este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 409 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 75 ore. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de hamsie plată, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Anghinare La Grătar Cu Caper Aioli, Cotlete De Miel La Grătar Cu Sos De Iaurt Portocaliu-Mentă, și Anghinare pentru Bebeluși fierte rapid cu usturoi, mentă și pătrunjel.
Instrucțiuni
Combinați 1 qt apă rece și suc de lămâie într-un castron mare. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, îndoiți frunzele exterioare până când se desprind aproape de bază și aruncați mai multe straturi de frunze în același mod până când frunzele expuse sunt de culoare verde pal în partea de sus și galben pal la bază. Tăiați vârfurile ascuțite ale frunzelor cu foarfece de bucătărie, apoi tăiați o felie subțire de la capătul tulpinii pentru a expune o secțiune transversală proaspătă. Tăiați părțile fibroase de culoare verde închis de la baza și tulpina de anghinare, având grijă să nu rupeți tulpina. Înjumătățiți anghinarea pe lungime.
Îndepărtați Centrul fuzzy și orice frunze interioare ascuțite. Puneți în castron de apă de lamaie.
Scurgeți anghinarea, apoi gătiți într-o oală mare cu apă sărată clocotită (1 lingură de sare pentru 5 qt apă) până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Scurgeți și transferați într-o baie de gheață pentru a opri gătitul.
Pregătiți un grătar pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură medie-mare pentru gaz).
Aruncați anghinare cu ulei într-un castron. Grătar cu ulei, apoi anghinare la grătar, tăiate cu părțile în jos, acoperite numai dacă folosiți un grătar cu gaz, rotind o dată, până se rumenesc în pete, 6 până la 8 minute.
Se servește stropit cu sos.