Anghinare marinate pentru bebeluși cu mărar și ghimbir proaspăt
Marinat anghinare copil cu marar si ghimbir proaspat este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 59 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână lămâie, ulei de măsline, mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Anghinare Marinate Pentru Copii, Gatiti cartea: anghinare marinate pentru copii, și Tabbouleh cu anghinare marinate și spanac pentru copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strângeți sucul dintr-o jumătate de lămâie într-un castron mare cu apă și adăugați jumătatea în castron. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, tăiați și aruncați tulpina. Scoateți frunzele exterioare întunecate și tăiați orice pete verde închis de la bază. Folosind un cuțit zimțat, tăiați treimea superioară a anghinarei. Frecați peste tot cu jumătatea de lămâie rămasă și adăugați în apa de lămâie.
Aduceți o cratiță medie de apă la fiert și adăugați un vârf mare de sare.
Scurgeți anghinarea și adăugați-le în apa clocotită. Se acoperă și se fierbe la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți anghinarea și uscați-o.
Între timp, într-un vas de servire superficial, combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul, caperele, mărarul și ghimbirul.
Adăugați anghinarea și aruncați-o astfel încât să fie bine acoperite cu marinata. Acoperiți și refrigerați anghinarea, amestecând ocazional, timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Lăsați vasul să revină la temperatura camerei înainte de servire.