Anghinare marinate pentru bebeluși cu mărar și ghimbir proaspăt

Anghinare marinate pentru bebeluși cu mărar și ghimbir proaspăt
Marinat anghinare copil cu marar si ghimbir proaspat este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 59 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână lămâie, ulei de măsline, mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Anghinare Marinate Pentru Copii, Gatiti cartea: anghinare marinate pentru copii, și Tabbouleh cu anghinare marinate și spanac pentru copii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strângeți sucul dintr-o jumătate de lămâie într-un castron mare cu apă și adăugați jumătatea în castron. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, tăiați și aruncați tulpina. Scoateți frunzele exterioare întunecate și tăiați orice pete verde închis de la bază. Folosind un cuțit zimțat, tăiați treimea superioară a anghinarei. Frecați peste tot cu jumătatea de lămâie rămasă și adăugați în apa de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Aduceți o cratiță medie de apă la fiert și adăugați un vârf mare de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Scurgeți anghinarea și adăugați-le în apa clocotită. Se acoperă și se fierbe la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scurgeți anghinarea și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Între timp, într-un vas de servire superficial, combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul, caperele, mărarul și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
6
Adăugați anghinarea și aruncați-o astfel încât să fie bine acoperite cu marinata. Acoperiți și refrigerați anghinarea, amestecând ocazional, timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
7
Lăsați vasul să revină la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Revista