Anghinare la grătar cu pansament de zeiță Verde
Anghinare la grătar cu pansament zeita verde ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 481 calorii, 7g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână hamsie, ulei de măsline, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cartofi La Grătar Cu Pansament De Zeiță Verde, Legume la grătar cu pansament de zeiță Verde, și Vegan Verde Zeita Dressing cu gratar Veggie Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați vârfurile de pe anghinare, scoateți frunzele mici, tăiați tulpinile și tăiați vârfurile spinoase. Într-o oală mare, aduceți 2 centimetri de apă la fierbere.
Adăugați 1 lingură de sare kosher, sucul de 1 lămâie și anghinarea. Acoperiți și aburiți până când fundul de anghinare străpunge ușor, 20 până la 40 de minute, în funcție de dimensiune.
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați fiecare anghinare pe jumătate pe lungime. Răzuiți și aruncați Centrul fuzzy.
Preîncălziți un grătar la foc mediu direct.
Ungeți anghinarea cu uleiul, condimentați cu sare și piper și grătiți, cu partea tăiată în jos, până când sunt ușor carbonizate, 6 până la 8 minute. Întoarceți și grătiți scurt pentru a se încălzi.
Aranjați anghinarea pe un platou, stropiți cu o parte din pansamentul zeiței verzi și garnisiți cu pene de lămâie.
Combinați maioneza, creme fraiche, pătrunjelul, chervilul, tarhonul, arpagicul, usturoiul, fileurile de hamsii și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați o linguriță de miere sau după gust. Cu mașina în funcțiune, stropiți cu suficient ulei pentru a se îngroșa ușor. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute înainte de servire pentru a permite aromelor să se contopească.