Anghinare la grătar cu pansament de zeiță Verde

Anghinare la grătar cu pansament de zeiță Verde
Anghinare la grătar cu pansament zeita verde ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 481 calorii, 7g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână hamsie, ulei de măsline, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cartofi La Grătar Cu Pansament De Zeiță Verde, Legume la grătar cu pansament de zeiță Verde, și Vegan Verde Zeita Dressing cu gratar Veggie Kabobs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați vârfurile de pe anghinare, scoateți frunzele mici, tăiați tulpinile și tăiați vârfurile spinoase. Într-o oală mare, aduceți 2 centimetri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați 1 lingură de sare kosher, sucul de 1 lămâie și anghinarea. Acoperiți și aburiți până când fundul de anghinare străpunge ușor, 20 până la 40 de minute, în funcție de dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Scurgeți anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați fiecare anghinare pe jumătate pe lungime. Răzuiți și aruncați Centrul fuzzy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
6
Preîncălziți un grătar la foc mediu direct.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Ungeți anghinarea cu uleiul, condimentați cu sare și piper și grătiți, cu partea tăiată în jos, până când sunt ușor carbonizate, 6 până la 8 minute. Întoarceți și grătiți scurt pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Aranjați anghinarea pe un platou, stropiți cu o parte din pansamentul zeiței verzi și garnisiți cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
9
Combinați maioneza, creme fraiche, pătrunjelul, chervilul, tarhonul, arpagicul, usturoiul, fileurile de hamsii și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creme FraicheCreme Fraiche
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
ChervilChervil
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Adăugați o linguriță de miere sau după gust. Cu mașina în funcțiune, stropiți cu suficient ulei pentru a se îngroșa ușor. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute înainte de servire pentru a permite aromelor să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista