Anghinare La Grătar
Anghinarea la grătar ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 1 oră. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână lămâie, ulei de măsline extravirgin, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Anghinare La Grătar, Anghinare La Grătar, și Anghinare La Grătar.
Instrucțiuni
Așezați ierburile proaspete tocate într-un castron mic (nu frunza de dafin), acoperiți cu ulei de măsline. Cuptorul cu microunde la foc mare timp de 30 de secunde (sau încălziți uleiul și ierburile pe plită până se încălzește).
Lăsați ierburile să se absoarbă în uleiul de măsline cald în timp ce pregătiți anghinarea.
Pregătiți anghinarea: pregătiți o oală mare cu un centimetru de apă în partea de jos.
Adăugați căței de usturoi tăiați și frunza de dafin și puneți un suport pentru aburi în oală.
Pentru a pregăti anghinarea, pregătiți pene de lămâie. Dacă doriți o prezentare frumoasă, folosiți foarfece pentru a tăia vârfurile ascuțite ale frunzelor de anghinare. Pe măsură ce tăiați anghinarea, frecați zonele tăiate cu suc din pene de lămâie pentru a preveni anghinarea să se rumenească de la oxidare.
Folosiți un cojitor de legume pentru a tăia stratul exterior gros al tulpinilor de anghinare. Tăiați tulpinile la 2 inci de la baza anghinarei.
Tăiați și aruncați partea superioară de 1/2 inch a anghinarei.
Tăiați anghinarea în jumătate.
Folosiți o lingură puternică de metal pentru a scoate sufocatoarele neclare și frunzele mici de anghinare interioare. Frecați sucul de lămâie pe tot interiorul și zonele tăiate expuse ale anghinarei.
Încălziți apa în oala mare cu un suport pentru aburi la înălțime. Când vine vorba de fierbere, reduceți focul la mediu ridicat și așezați jumătățile de anghinare, tăiate cu fața în jos pe grătarul cu aburi.
Acoperă. Aburiți timp de 20 de minute (mai puțin sau mai mult, în funcție de mărimea anghinarelor), până când puteți scoate cu ușurință frunzele exterioare și puteți străpunge ușor inima cu un cuțit.
Anghinarea poate fi doar puțin mai puțin gătită decât ar fi de obicei perfectă pentru anghinarea aburită, deoarece le veți găti mai departe pe grătar.
Grătiți anghinarea: pregătiți-vă grătarul pentru foc direct, mare. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria anghinarea peste tot cu uleiul infuzat cu ierburi.
Se presară peste tot cu sare.
Așezați jumătățile de anghinare tăiate cu fața în jos pe grătarele grătarului. Acoperiți și grătiți timp de 5 până la 10 minute, până când aveți un semn frumos de grătar pe părțile tăiate ale anghinarei.
Pentru a servi, presărați părțile tăiate cu mai mult suc de lămâie.
Serviți singur sau cu maioneză, remoulade sau aioli.