Anghinare La Grătar

Anghinare La Grătar
Anghinarea la grătar ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 1 oră. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână lămâie, ulei de măsline extravirgin, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Anghinare La Grătar, Anghinare La Grătar, și Anghinare La Grătar.

Instrucțiuni

1
Așezați ierburile proaspete tocate într-un castron mic (nu frunza de dafin), acoperiți cu ulei de măsline. Cuptorul cu microunde la foc mare timp de 30 de secunde (sau încălziți uleiul și ierburile pe plită până se încălzește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Lăsați ierburile să se absoarbă în uleiul de măsline cald în timp ce pregătiți anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
3
Pregătiți anghinarea: pregătiți o oală mare cu un centimetru de apă în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați căței de usturoi tăiați și frunza de dafin și puneți un suport pentru aburi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Pentru a pregăti anghinarea, pregătiți pene de lămâie. Dacă doriți o prezentare frumoasă, folosiți foarfece pentru a tăia vârfurile ascuțite ale frunzelor de anghinare. Pe măsură ce tăiați anghinarea, frecați zonele tăiate cu suc din pene de lămâie pentru a preveni anghinarea să se rumenească de la oxidare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
6
Folosiți un cojitor de legume pentru a tăia stratul exterior gros al tulpinilor de anghinare. Tăiați tulpinile la 2 inci de la baza anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
7
Tăiați și aruncați partea superioară de 1/2 inch a anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
8
Tăiați anghinarea în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
9
Folosiți o lingură puternică de metal pentru a scoate sufocatoarele neclare și frunzele mici de anghinare interioare. Frecați sucul de lămâie pe tot interiorul și zonele tăiate expuse ale anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
1
Încălziți apa în oala mare cu un suport pentru aburi la înălțime. Când vine vorba de fierbere, reduceți focul la mediu ridicat și așezați jumătățile de anghinare, tăiate cu fața în jos pe grătarul cu aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Acoperă. Aburiți timp de 20 de minute (mai puțin sau mai mult, în funcție de mărimea anghinarelor), până când puteți scoate cu ușurință frunzele exterioare și puteți străpunge ușor inima cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Anghinarea poate fi doar puțin mai puțin gătită decât ar fi de obicei perfectă pentru anghinarea aburită, deoarece le veți găti mai departe pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
4
Grătiți anghinarea: pregătiți-vă grătarul pentru foc direct, mare. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria anghinarea peste tot cu uleiul infuzat cu ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei InfuzatUlei Infuzat
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
5
Se presară peste tot cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
6
Așezați jumătățile de anghinare tăiate cu fața în jos pe grătarele grătarului. Acoperiți și grătiți timp de 5 până la 10 minute, până când aveți un semn frumos de grătar pe părțile tăiate ale anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
7
Pentru a servi, presărați părțile tăiate cu mai mult suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
8
Serviți singur sau cu maioneză, remoulade sau aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
RemouladeRemoulade
AioliAioli
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista