Anghinare Gratinată
Reteta Gratin de Anghinare se poate face in aproximativ 35 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,68 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 32 g de grăsimi și un total de 368 de calorii. Dacă aveți la îndemână pesmet condimentat, vinegretă balsamică, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca garnitură destul de ieftină. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 38%, ceea ce nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Anghinare gratinată, Gratin de andive belgiană cu slănină (Gratin d'Endives Ardennaise) și Chicons Belgian Gratin (Andive Gratin).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Ungeți o tavă pătrată de copt de 9 inci cu ulei de măsline și stropiți cu 2 linguri de pesmet.
Puneți anghinarea cu paharul în sus pe pesmet și ungeți sau stropiți cu ulei de măsline.
Se presară cu 1 lingură pesmet și parmezan.
Se coace 15 minute; scoateți din cuptor și preîncălziți grătarul. Împărțiți brânza de oaie între anghinare; se presară cu 1 lingură rămasă de pesmet. Se prăjește până când brânza începe să clocotească și blatul se rumenește, 3 până la 4 minute. Aruncați salata verde cu vinegreta balsamică într-un castron; servim anghinarea peste verdeata.
Fotografie de Mark Peterson