Reteta Gratin de Anghinare se poate face in aproximativ 35 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,68 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 32 g de grăsimi și un total de 368 de calorii. Dacă aveți la îndemână pesmet condimentat, vinegretă balsamică, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca garnitură destul de ieftină. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 38%, ceea ce nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Anghinare gratinată, Gratin de andive belgiană cu slănină (Gratin d'Endives Ardennaise) și Chicons Belgian Gratin (Andive Gratin).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți o tavă pătrată de copt de 9 inci cu ulei de măsline și stropiți cu 2 linguri de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Puneți anghinarea cu paharul în sus pe pesmet și ungeți sau stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Se presară cu 1 lingură pesmet și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5
Se coace 15 minute; scoateți din cuptor și preîncălziți grătarul. Împărțiți brânza de oaie între anghinare; se presară cu 1 lingură rămasă de pesmet. Se prăjește până când brânza începe să clocotească și blatul se rumenește, 3 până la 4 minute. Aruncați salata verde cu vinegreta balsamică într-un castron; servim anghinarea peste verdeata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Verzii
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat