Anghinare Gratinată

Anghinare Gratinată
Reteta Gratin de Anghinare se poate face in aproximativ 35 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,68 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 32 g de grăsimi și un total de 368 de calorii. Dacă aveți la îndemână pesmet condimentat, vinegretă balsamică, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca garnitură destul de ieftină. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 38%, ceea ce nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Anghinare gratinată, Gratin de andive belgiană cu slănină (Gratin d'Endives Ardennaise) și Chicons Belgian Gratin (Andive Gratin).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți o tavă pătrată de copt de 9 inci cu ulei de măsline și stropiți cu 2 linguri de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Puneți anghinarea cu paharul în sus pe pesmet și ungeți sau stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Se presară cu 1 lingură pesmet și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5
Se coace 15 minute; scoateți din cuptor și preîncălziți grătarul. Împărțiți brânza de oaie între anghinare; se presară cu 1 lingură rămasă de pesmet. Se prăjește până când brânza începe să clocotească și blatul se rumenește, 3 până la 4 minute. Aruncați salata verde cu vinegreta balsamică într-un castron; servim anghinarea peste verdeata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
VerziiVerzii
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Fotografie de Mark Peterson
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista