Anghinare Gratinată

Anghinare Gratinată
Reteta Gratin de Anghinare se poate face in aproximativ 35 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,68 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 32 g de grăsimi și un total de 368 de calorii. Dacă aveți la îndemână pesmet condimentat, vinegretă balsamică, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca garnitură destul de ieftină. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 38%, ceea ce nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Anghinare gratinată, Gratin de andive belgiană cu slănină (Gratin d'Endives Ardennaise) și Chicons Belgian Gratin (Andive Gratin).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Ungeți o tavă pătrată de copt de 9 inci cu ulei de măsline și stropiți cu 2 linguri de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Puneți anghinarea cu paharul în sus pe pesmet și ungeți sau stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Se presară cu 1 lingură pesmet și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5
Se coace 15 minute; scoateți din cuptor și preîncălziți grătarul. Împărțiți brânza de oaie între anghinare; se presară cu 1 lingură rămasă de pesmet. Se prăjește până când brânza începe să clocotească și blatul se rumenește, 3 până la 4 minute. Aruncați salata verde cu vinegreta balsamică într-un castron; servim anghinarea peste verdeata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
VerziiVerzii
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Fotografie de Mark Peterson
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista