Anghinare Fierte Cu Mentă De Lămâie

Anghinare Fierte Cu Mentă De Lămâie
Lemon Mint fiert anghinare ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 153 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați apă, mentă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Anghinare pentru Bebeluși fierte rapid cu usturoi, mentă și pătrunjel, Anghinare Fierte Cu Lămâie, și Anghinare fierte în lămâie și ulei de măsline.

Instrucțiuni

1
Strângeți 2 jumătăți de lămâie într-un castron mare cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați centimetrul superior de 1 anghinare și îndoiți frunzele exterioare până când se desprind aproape de bază (păstrați tulpina atașată). Aruncați mai multe straturi de frunze în același mod până când ajungeți la frunze galbene PAL.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
BazaBaza
3
Tăiați frunzele rămase la 1/2 inch deasupra vârfului bazei de anghinare folosind un cuțit ascuțit, apoi scoateți frunzele violete și scoateți sufocarea fuzzy cu un tăietor de pepene galben. Tăiați părțile fibroase de culoare verde închis de la baza și partea laterală a anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Pepene GalbenPepene Galben
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Tăiați o felie subțire de la capătul tulpinii, apoi tăiați partea tulpinii până la miezul interior verde pal. Frecați suprafețele tăiate cu jumătăți de lămâie, apoi puneți anghinare în apă cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Tăiați anghinarea rămasă în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
6
Combinați sucul de lămâie, apa (3 căni), uleiul, 3 linguri de mentă, usturoi și 1 linguriță de sare într-o oală grea de 4 până la 5 litri (suficient de largă pentru a ține anghinarea în 1 strat cu tulpinile îndreptate în sus) și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnghinareAnghinare
UsturoiUsturoi
ApăApă
MentăMentă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Stați anghinare, tulpina se termină, în lichid și acoperiți cu o rundă de hârtie pergament. Se fierbe la foc mic, acoperit cu pergament și capac, până când se înmoaie când fundul de anghinare este străpuns cu un cuțit, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuțitCuțit
8
Transferați anghinarea cu o lingură cu fante într-un vas de servire superficial. Se fierbe lichidul de gătit până se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 20 de minute. În ultimele 2 minute de fierbere, amestecați lichidul până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BatetiBateti
9
Se toarnă peste anghinare și se presară cu restul de 2 linguri de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
MentăMentă
1
Yarden Galileea
2
Cabernet Sauvignon ' 05
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cabernet SauvignonCabernet Sauvignon
1
Anghinarea poate fi fiartă cu 1 zi înainte și răcită în lichid de gătit redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
2
Se servește la temperatura camerei sau se reîncălzește la foc mic până se încălzește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista