Anghinare Fierte Cu Mentă De Lămâie
Lemon Mint fiert anghinare ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 153 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați apă, mentă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Anghinare pentru Bebeluși fierte rapid cu usturoi, mentă și pătrunjel, Anghinare Fierte Cu Lămâie, și Anghinare fierte în lămâie și ulei de măsline.
Instrucțiuni
Strângeți 2 jumătăți de lămâie într-un castron mare cu apă rece.
Tăiați centimetrul superior de 1 anghinare și îndoiți frunzele exterioare până când se desprind aproape de bază (păstrați tulpina atașată). Aruncați mai multe straturi de frunze în același mod până când ajungeți la frunze galbene PAL.
Tăiați frunzele rămase la 1/2 inch deasupra vârfului bazei de anghinare folosind un cuțit ascuțit, apoi scoateți frunzele violete și scoateți sufocarea fuzzy cu un tăietor de pepene galben. Tăiați părțile fibroase de culoare verde închis de la baza și partea laterală a anghinarei.
Tăiați o felie subțire de la capătul tulpinii, apoi tăiați partea tulpinii până la miezul interior verde pal. Frecați suprafețele tăiate cu jumătăți de lămâie, apoi puneți anghinare în apă cu lămâie.
Tăiați anghinarea rămasă în același mod.
Combinați sucul de lămâie, apa (3 căni), uleiul, 3 linguri de mentă, usturoi și 1 linguriță de sare într-o oală grea de 4 până la 5 litri (suficient de largă pentru a ține anghinarea în 1 strat cu tulpinile îndreptate în sus) și aduceți la foc mic.
Stați anghinare, tulpina se termină, în lichid și acoperiți cu o rundă de hârtie pergament. Se fierbe la foc mic, acoperit cu pergament și capac, până când se înmoaie când fundul de anghinare este străpuns cu un cuțit, 25 până la 30 de minute.
Transferați anghinarea cu o lingură cu fante într-un vas de servire superficial. Se fierbe lichidul de gătit până se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 20 de minute. În ultimele 2 minute de fierbere, amestecați lichidul până se emulsionează.
Se toarnă peste anghinare și se presară cu restul de 2 linguri de mentă.
Anghinarea poate fi fiartă cu 1 zi înainte și răcită în lichid de gătit redus.
Se servește la temperatura camerei sau se reîncălzește la foc mic până se încălzește.