Anghinare De Spanac Penne De Grâu Integral
Spanacul de anghinare din grâu integral ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,65 USD pe porție. O porție conține 522 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită inimi de anghinare, usturoi, brânză parmigiano-reggiano și ulei de măsline. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 31%. Rețete similare includ Penne de grâu integral cu cârnați, smog și inimi de anghinare, Penne de grâu integral cu Pesto și spanac, și Paste cremoase cu spanac și anghinare Penne.
Instrucțiuni
Puneți o oală mare cu apă la foc mare și aduceți-o la fierbere pentru a găti pastele, condimentați cu puțină sare și gătiți la al dente, conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți și rezervați aproximativ 1 cană de apă de gătit.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie antiaderentă medie.
Adăugați anghinare pentru a se încălzi și maro ușor la margini.
Pentru a curăța spanacul, umpleți chiuveta cu apă, răsuciți spanacul și lăsați nisipul să cadă în fundul chiuvetei. Frunze uscate înainte de utilizare.
În vasul unui robot de bucătărie adăugați șalota, 1/2 cană de pui, frunze de spanac, mentă, migdale și sare și piper, după gust. Dacă aveți o răzătoare cu găuri mici sau un zester, radeți usturoiul în robotul de bucătărie.
Adăugarea unui cățel întreg poate duce la bucăți mari de usturoi crud, prea amar pentru a mușca. Dacă nu aveți o răzătoare de mână, tocați usturoiul și amestecați-l în pastă cu puțină sare. Porniți procesorul și adăugați aproximativ 2 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Răsturnați pesto-ul de spanac în tigaia de anghinare și acoperiți ușor cu folie. Aduceți amestecul la foc mic până la mediu-mic și gătiți timp de aproximativ 2 minute.
Adăugați apa de gătit rezervată pentru paste, pastele și brânza. Aruncați pentru a acoperi pastele cu sosul și încălziți timp de 1 minut.
Se transferă într-un castron sau platou de servire, se condimentează cu sare și piper, după gust și se servește.