Anghinare De Spanac Penne De Grâu Integral

Anghinare De Spanac Penne De Grâu Integral
Spanacul de anghinare din grâu integral ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,65 USD pe porție. O porție conține 522 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită inimi de anghinare, usturoi, brânză parmigiano-reggiano și ulei de măsline. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 31%. Rețete similare includ Penne de grâu integral cu cârnați, smog și inimi de anghinare, Penne de grâu integral cu Pesto și spanac, și Paste cremoase cu spanac și anghinare Penne.

Instrucțiuni

1
Puneți o oală mare cu apă la foc mare și aduceți-o la fierbere pentru a găti pastele, condimentați cu puțină sare și gătiți la al dente, conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți și rezervați aproximativ 1 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie antiaderentă medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați anghinare pentru a se încălzi și maro ușor la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Pentru a curăța spanacul, umpleți chiuveta cu apă, răsuciți spanacul și lăsați nisipul să cadă în fundul chiuvetei. Frunze uscate înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
În vasul unui robot de bucătărie adăugați șalota, 1/2 cană de pui, frunze de spanac, mentă, migdale și sare și piper, după gust. Dacă aveți o răzătoare cu găuri mici sau un zester, radeți usturoiul în robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
RăzătoareRăzătoare
ZesterZester
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugarea unui cățel întreg poate duce la bucăți mari de usturoi crud, prea amar pentru a mușca. Dacă nu aveți o răzătoare de mână, tocați usturoiul și amestecați-l în pastă cu puțină sare. Porniți procesorul și adăugați aproximativ 2 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Cuișoare întregiCuișoare întregi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
8
Răsturnați pesto-ul de spanac în tigaia de anghinare și acoperiți ușor cu folie. Aduceți amestecul la foc mic până la mediu-mic și gătiți timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați apa de gătit rezervată pentru paste, pastele și brânza. Aruncați pentru a acoperi pastele cu sosul și încălziți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Se transferă într-un castron sau platou de servire, se condimentează cu sare și piper, după gust și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista