Anghinare cu Scallion Vinaigrette ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 133 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $2.21 pe portie. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper proaspăt măcinat, sare, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare includ Anghinare cu maioneză Caper-scallion, Anghinare aburită cu maioneză Caper-Scallion, și Scallion Vinaigrette.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare din oțel inoxidabil, combinați apa, cele 2 linguri de ulei, 1 1/2 linguri de oțet, ceapa, boabele de piper, frunzele de dafin și 1/4 linguriță de sare. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Tăiați tulpinile de anghinare și tăiați treimea superioară a frunzelor. Dacă doriți, folosind foarfece, tăiați vârfurile din frunzele rămase pentru a îndepărta spinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
3
Puneți anghinarea în oală, tulpina se termină în jos. Acoperiți și aduceți înapoi la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până când bazele anghinarelor sunt fragede atunci când sunt străpunse cu un cuțit mic, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scoateți anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Într-un vas mic de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați muștarul, restul de 4 linguri de oțet, ceapa verde, pătrunjelul, sucul de lămâie, restul de 1 1/4 lingurițe de sare și piperul măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ghimbir întreg, Zdrobit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
6
Adăugați restul de 1 cană de ulei încet, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Serviți fiecare anghinare cu un castron mic de vinaigretă alături pentru scufundare.