Anghinare cu Scallion Vinaigrette ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 133 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $2.21 pe portie. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper proaspăt măcinat, sare, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare includ Anghinare cu maioneză Caper-scallion, Anghinare aburită cu maioneză Caper-Scallion, și Scallion Vinaigrette.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare din oțel inoxidabil, combinați apa, cele 2 linguri de ulei, 1 1/2 linguri de oțet, ceapa, boabele de piper, frunzele de dafin și 1/4 linguriță de sare. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Tăiați tulpinile de anghinare și tăiați treimea superioară a frunzelor. Dacă doriți, folosind foarfece, tăiați vârfurile din frunzele rămase pentru a îndepărta spinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
3
Puneți anghinarea în oală, tulpina se termină în jos. Acoperiți și aduceți înapoi la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până când bazele anghinarelor sunt fragede atunci când sunt străpunse cu un cuțit mic, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Într-un vas mic de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați muștarul, restul de 4 linguri de oțet, ceapa verde, pătrunjelul, sucul de lămâie, restul de 1 1/4 lingurițe de sare și piperul măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pentru Ungerea Insertului
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați restul de 1 cană de ulei încet, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Serviți fiecare anghinare cu un castron mic de vinaigretă alături pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime