Anghinare cu cârnați de porc, lămâie și salvie

Anghinare cu cârnați de porc, lămâie și salvie
Anghinarea cu cârnați de porc, lămâie și salvie este o fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 322 calorii, 9g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin, cârnați de porc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce e bine. Încercați Anghinare Cu Cârnați De Porc, Lămâie Și Salvie, Anghinare cu cârnați de porc, lămâie și salvie, și Filet De Porc Prăjit Cu Salvie Cu Fasole Și Anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Primul lucru de făcut este să aburiți anghinarea într-un bulion aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
BulionBulion
3
Puneți pătrunjelul, usturoiul, frunzele de dafin, vinul și 1 din lămâile înjumătățite într-o oală largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați 2 litri de apă și aduceți la foc mic. Condimentează bulionul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
ApăApă
5
În timp ce se fierbe, spălați anghinarea sub apă rece. Apoi, folosind un cuțit de tăiat, tăiați capătul inferior al fiecărei tulpini și radeți tulpina în jos pentru a expune carnea fragedă, verde deschis dedesubt. Fixați sau tăiați petalele exterioare până ajungeți la frunzele moi, de culoare verde pal, din centru. Tăiați aproximativ 1 inch de vârful anghinarei cu un cuțit mare. Faceți același lucru pentru a pregăti restul de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Glisați anghinarea în bulionul care fierbe. Apoi acoperiți tigaia și fierbeți la foc mediu-mic timp de aproximativ 20 de minute, până când nu există rezistență atunci când un cuțit este introdus în baza fiecărei anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
BulionBulion
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Scoateți anghinarea din lichidul de braconaj cu clești. Folosind o lingură, scoateți cu grijă sufocul Păros din centrul fiecăruia și aruncați-l. Încercați să păstrați jumătățile de anghinare intacte cât de bine puteți; arată grozav pentru prezentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
8
Puneți o tigaie mare și adâncă la foc mediu și acoperiți fundul cu un număr de 2 ulei. Când uleiul fumează fierbinte, adăugați cârnații și gătiți timp de 7 până la 10 minute până când sunt fierte. Scoateți-le din tigaie și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați un strop de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați frunzele de salvie și gătiți 2 până la 3 minute pentru a infuza uleiul cu aroma lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De GătitUlei De Gătit
11
Adăugați șalotele, usturoiul și feliile de lămâie și gătiți 2 minute. Apoi adăugați bulionul în tigaie, aduceți la foc mic și fierbeți până se reduce și se îngroașă. Rotiți untul pentru a emulsiona și un strop de ulei de măsline. Întoarceți anghinarea în tigaie și gătiți la foc mic câteva minute pentru a le încălzi. Scoateți anghinarea pe farfurii și serviți cu cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CârnațiCârnați
UntUnt
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista