Anghinarea cu Ancho este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian garnitură. O porție conține 197 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline, sare kosher, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Anchoïade, Anchoïade, și Dorada Prăjită Cu Anchoiadă.
Instrucțiuni
1
Strângeți jumătățile de lămâie într-un castron mare cu apă. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați treimea superioară a anghinarei. Cojiți tulpina, lăsând-o lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime. Folosind o lingură, răzuiește sufocul cu blană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Tăiați fiecare jumătate pe lungime în treimi și adăugați în apa cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
4
Într-o cratiță mare, combinați cele 6 căni de apă cu cimbru, usturoiul înjumătățit, 2 linguri de ulei de măsline și sare și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
5
Adăugați anghinarea, acoperiți și fierbeți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
6
Se scurge și se transferă într-un platou mare pentru a se răci.
7
Într-un blender, curățați usturoiul tocat cu hamsii, măsline, oțet și suc de lămâie. Cu mașina pornită, turnați încet restul de 1/2 cană de ulei de măsline și uleiul de semințe de struguri pentru a face un sos neted. Răsturnați scufundarea într-un castron, amestecați coaja de lămâie și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Fripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De Porumb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
8
Serviți anghinarea cu anchoada la temperatura camerei.