Anghinarea cu Ancho este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian garnitură. O porție conține 197 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline, sare kosher, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Anchoïade, Anchoïade, și Dorada Prăjită Cu Anchoiadă.
Instrucțiuni
1
Strângeți jumătățile de lămâie într-un castron mare cu apă. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați treimea superioară a anghinarei. Cojiți tulpina, lăsând-o lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime. Folosind o lingură, răzuiește sufocul cu blană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Tăiați fiecare jumătate pe lungime în treimi și adăugați în apa cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Într-o cratiță mare, combinați cele 6 căni de apă cu cimbru, usturoiul înjumătățit, 2 linguri de ulei de măsline și sare și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați anghinarea, acoperiți și fierbeți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
6
Se scurge și se transferă într-un platou mare pentru a se răci.
7
Într-un blender, curățați usturoiul tocat cu hamsii, măsline, oțet și suc de lămâie. Cu mașina pornită, turnați încet restul de 1/2 cană de ulei de măsline și uleiul de semințe de struguri pentru a face un sos neted. Răsturnați scufundarea într-un castron, amestecați coaja de lămâie și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Serviți anghinarea cu anchoada la temperatura camerei.