Anghinare crocante acoperite
Anghinare crocante acoperite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și lacto ovovegetariană are 203 calorii, 5 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 1,4 USD per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați inimioare de anghinare, făină de porumb, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 25%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bff Crispy Coated Chicken, Crispy Herb-Coated Pork Chops și Crispy Panko-Coated Nuggets de vinete.
Instrucțiuni
Scurgeți anghinarea, uscați-le și tăiați-le în jumătate, pe lungime. Într-un castron mic, puțin adânc, bateți ouăle. Într-un alt castron, amestecați făina, mălaiul și condimentele italiene.
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul la foc mediu-mare până se încinge. Înmuiați jumătățile de anghinare în amestecul de ouă, lăsând să se scurgă excesul, apoi în amestecul de făină, întorcându-se să se învelească. Puneți câteva pe rând în uleiul fierbinte. Se prăjește, întorcând o dată, până devin aurii, aproximativ 6 minute, în total. Repetați cu anghinarea rămasă.