Anghinare coapte cu Gorgonzola și ierburi

Anghinare coapte cu Gorgonzola și ierburi
Anghinare coapte cu Gorgonzolan și ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 423 calorii, 22g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,67 USD pe porție. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți usturoi, smântână, pesmet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare coapte în tavă cu migdale, pesmet și ierburi, Roșii prăjite cu usturoi, Gorgonzolan și ierburi, și Fripturi De Mușchi Cu Gorgonzolan Și Ierburi Și Usturoi Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Tăiați anghinarea tăind partea superioară de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Tăiați tulpina aproape de baza anghinarei, astfel încât anghinarea să poată sta drept și îndepărtați unele dintre frunzele de jos. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați punctele ascuțite de pe orice frunze exterioare rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
4
Adăugați anghinarea în apa clocotită. Înjumătățiți lămâile și strecurați sucul în apa clocotită. Aruncă lămâile. Gatiti anghinarea pana se inmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Scurgeți anghinarea și lăsați-o să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
6
Între timp, într-un castron mic amestecați Gorgonzola, smântâna, cimbru, 2 lingurițe de pătrunjel, usturoi, sare și piper. Într-un alt castron mic amestecați împreună firimiturile de pâine și restul de 1 lingură de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
GorgonzolaGorgonzola
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți sufocarea centrală a anghinarelor folosind o lingură mică. Umpleți amestecul de brânză în centrul anghinarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
9
Așezați anghinarea într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Presărați amestecul de pesmet peste vârful anghinarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
11
Stropiți vârfurile anghinarelor cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
12
Coaceți până când anghinarea este încălzită, brânza este topită, iar firimiturile de pâine sunt crocante și aurii, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Transferați anghinarea într-un vas de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista