Anghinare coapte cu Gorgonzolan și ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 423 calorii, 22g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,67 USD pe porție. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți usturoi, smântână, pesmet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare coapte în tavă cu migdale, pesmet și ierburi, Roșii prăjite cu usturoi, Gorgonzolan și ierburi, și Fripturi De Mușchi Cu Gorgonzolan Și Ierburi Și Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Tăiați anghinarea tăind partea superioară de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Tăiați tulpina aproape de baza anghinarei, astfel încât anghinarea să poată sta drept și îndepărtați unele dintre frunzele de jos. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați punctele ascuțite de pe orice frunze exterioare rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
4
Adăugați anghinarea în apa clocotită. Înjumătățiți lămâile și strecurați sucul în apa clocotită. Aruncă lămâile. Gatiti anghinarea pana se inmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Scurgeți anghinarea și lăsați-o să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
6
Între timp, într-un castron mic amestecați Gorgonzola, smântâna, cimbru, 2 lingurițe de pătrunjel, usturoi, sare și piper. Într-un alt castron mic amestecați împreună firimiturile de pâine și restul de 1 lingură de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Gorgonzola
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Scoateți sufocarea centrală a anghinarelor folosind o lingură mică. Umpleți amestecul de brânză în centrul anghinarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Așezați anghinarea într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
10
Presărați amestecul de pesmet peste vârful anghinarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
11
Stropiți vârfurile anghinarelor cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New York
12
Coaceți până când anghinarea este încălzită, brânza este topită, iar firimiturile de pâine sunt crocante și aurii, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Transferați anghinarea într-un vas de servire și serviți.