Anghinare Caponata: Caponata di Carciofi

Anghinare Caponata: Caponata di Carciofi
Anghinare Caponata: Caponata di Carciofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 2.98 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 322 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de sare și piper, morcov, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Încercați Caponata, Caponata, și Caponata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit de pâine, tăiați cu grijă vârfurile anghinarelor, îndepărtați toate frunzele exterioare dure și, folosind un cuțit de decojire, curățați baza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PâineCuțit De Pâine
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Tăiați fiecare anghinare în sferturi și îndepărtați sufocarea, precum și orice vârfuri înțepătoare care s-ar fi putut forma pe frunzele interioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Se pune în apă cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scurgere.
5
Tăiați fiecare dintre aceste sferturi în jumătăți, pentru a face pene.
6
Într-o cratiță medie, încălziți 4 linguri de ulei de măsline extravirgin, adăugați ceapă, morcovi, măsline, capere, ardei iute și anghinare scurse. Condimentează cu sare și piper. Aruncă pentru a carameliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Adăugați mai mult ulei de măsline, condimentați, adăugați pastă de roșii și lăsați ingredientele să buleze rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8
Adăugați hamsii. În ultimele 5 minute adăugați roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
9
Adăugați oțet de vin roșu și zahăr și reduceți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
10
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei cu o salată
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista