Anghinare Caponata: Caponata di Carciofi

Anghinare Caponata: Caponata di Carciofi
Anghinare Caponata: Caponata di Carciofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 2.98 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 322 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de sare și piper, morcov, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Încercați Caponata, Caponata, și Caponata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit de pâine, tăiați cu grijă vârfurile anghinarelor, îndepărtați toate frunzele exterioare dure și, folosind un cuțit de decojire, curățați baza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PâineCuțit De Pâine
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați fiecare anghinare în sferturi și îndepărtați sufocarea, precum și orice vârfuri înțepătoare care s-ar fi putut forma pe frunzele interioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Se pune în apă cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Scurgere.
5
Tăiați fiecare dintre aceste sferturi în jumătăți, pentru a face pene.
6
Într-o cratiță medie, încălziți 4 linguri de ulei de măsline extravirgin, adăugați ceapă, morcovi, măsline, capere, ardei iute și anghinare scurse. Condimentează cu sare și piper. Aruncă pentru a carameliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Adăugați mai mult ulei de măsline, condimentați, adăugați pastă de roșii și lăsați ingredientele să buleze rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8
Adăugați hamsii. În ultimele 5 minute adăugați roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
9
Adăugați oțet de vin roșu și zahăr și reduceți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
10
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei cu o salată
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista