Anghinare, brânză de capră și Pizza de pui
Rețeta de anghinare, brânză de capră și Pizza de pui ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 537 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, brânză de capră, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare, Brânză De Capră Și Pizza De Pui, Pizza cu brânză de anghinare, măsline și capră, și Pizza cu roșii uscate la soare, brânză de capră și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cuptorul la fiert. Înveliți ușor o tigaie mare pentru pui de carne cu spray de gătit.
Presărați puiul cu oregano uscat; condimentați cu sare și piper; puneți puiul în tigaie. Se fierbe 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți tava din cuptor; setați cuptorul la 450 F.
Se amestecă brânza de capră și ricotta într-un castron; se întinde uniform peste crusta de pizza, lăsând o margine de 1 inch. Se acoperă cu pui, anghinare și roșii; se presară parmezan.
Coaceți până când parmezanul devine auriu, aproximativ 8 minute.
Se presară oregano proaspăt și se servește.