Anghinare aburită cu usturoi verde Aioli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinare aburită cu Aioli de usturoi verde. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 141 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, frunze de dafin, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Anghinare Aburită + Aioli De Usturoi, Anghinare aburită cu Aioli de lămâie-usturoi, și Midii Aburite Cu Usturoi Verde Aioli.
Instrucțiuni
Scoateți frunzele exterioare dure ale anghinarelor. Cu un cuțit zimțat, tăiați treimea superioară a fiecărei anghinare și tăiați baza, astfel încât legumele să stea în poziție verticală. Frecați una dintre jumătățile de lămâie peste părțile tăiate pentru a preveni decolorarea.Umpleți o cratiță medie cu 1 inch de apă. Strângeți sucul din jumătățile de lămâie în apă; adăugați frunza de dafin, boabele de piper și sarea; și amestecați pentru a combina. Aduceți la fierbere la foc mare și puneți un coș cu aburi în interior. Reduceți căldura la minim, astfel încât apa să fiarbă.
Așezați anghinarea în coșul cu aburi cu tulpina în sus, acoperiți oala și aburiți până când tulpinile de anghinare sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit, aproximativ 20 de minute.
Serviți cald, la temperatura camerei sau rece cu un sos de scufundare, cum ar fi Aioli de usturoi verde.Asocierea băuturilor: Kalmuck gr Arkurner Veltliner, Austria. Tot acest verde-anghinare și usturoi verde—are nevoie de un vin care să se descurce. Gr mcullner Veltliner este un astfel de vin, curios capabil să reflecte și să răspundă la aroma provocatoare a anghinarelor. Ierbos, cu note de piper și flori, va fi un partener crocant atât pentru sufocare, cât și pentru aioli.