Angelica de vițel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 507 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de prosciutto, bulion de pui, ceapă vidaliană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Angelica Unt, Salată de fructe proaspete Peachy cu o înflorire de Angelican și mentă!, și Șuncă de vițel V-Tol și plăcintă cu ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentați fiecare cotlet de vițel cu sare, piper și praf de usturoi. Pe fiecare dintre cele patru cotlete, Așezați 1 felie de brânză, 2 sulițe de sparanghel, o felie de prosciutto și o altă felie de brânză deasupra. Completați fiecare stivă cu un al doilea cotlet, pliați sub și apăsând marginile împreună pentru a face un pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cotlet De Vițel
Prosciutto
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Într-un castron puțin adânc, amestecați împreună oul și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Așezați firimiturile de pâine pe o farfurie. Dragați ambele părți ale pachetelor de vițel în făină. Înmuiați fiecare în amestecul de ouă, apoi acoperiți cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
4
Se pune pe o farfurie și se dă la frigider timp de 30 de minute.
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Tigaia trebuie să fie suficient de mare pentru a ține toate cele patru pachete. Rumeniti vitelul pe ambele parti, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați ceapa și ardeii roșii și gătiți la foc mediu până când sunt translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Se toarnă vinul și se fierbe până când alcoolul s - a fiert-nu va mai mirosi la fel de puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alcool
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Se toarnă bulionul de pui și se adaugă ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
10
Așezați tigaia și conținutul acesteia în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de aproximativ 30 de minute sau până când temperatura internă a vițelului a atins 160 de grade F (70 de grade C). Sosul trebuie, de asemenea, redus cu aproximativ jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)