Andive glazurate cu tarhon
Andive glazurate cu tarhon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 69 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 77 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, andive, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură de flanc glazurată cu arțar cu andive prăjite, Morcovi Glazurați Cu Tarhon, și pentru supă de pui, andive și legume rădăcinoase cu Pesto de pătrunjel andive pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați și rezervați frunzele de andive până ajungeți la miezuri.
Tăiați miezurile în jumătate, pe lungime.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați toate andivele (frunze și miezuri) și aruncați până când sunt bine acoperite.
Adăugați zahărul, oțetul și sucul de lămâie și gătiți timp de 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă tarhonul.