Andive fierte în Cr Aproxulme Fraiche
Andive fiert în Cr Aproxumme Fraiche este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 266 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați creme fraiche, andive, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Somon Afumat Pe Andive Belgiene Cu Creme Fraiche Și Arpagic, Somon fiert la cuptor în lămâie-tarhon Cr Aproxme fra Aproxormche, și Carne de pui fiert cu sparanghel alb si Morel saut cu CR saut fra saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 149°.
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți untul și zahărul.
Adăugați frunzele de andive și sucul de lămâie și gătiți până când aproape tot lichidul din tigaie s-a evaporat, asigurându-vă că frunzele nu se colorează, 3 până la 4 minute.
Se toarnă vinul alb și se continuă să se gătească până când frunzele de andive sunt acoperite uniform cu lichidul de tigaie redus, cu aproximativ 2 minute mai mult. Condimentează după gust cu sare și piper și lasă să se răcească la temperatura camerei.
Împărțiți frunzele de andive în 3 porții egale. Împărțiți șunca și brânza în 3 porții egale. Puneți 1 porție de frunze de andive într-un strat uniform pe fundul unei oale mici din fontă, cuptor olandez sau caserolă, urmată de 1 porție de șuncă.
Ungeți o treime din crme frache peste stratul de șuncă, condimentați cu sare, piper și Buzdugan și puneți 1 porție de brânză deasupra. Repetați stratificarea de încă două ori.
Se acoperă cu o rundă de pergament cu unt și se transferă la cuptor. Braise timp de 1 oră.
Scoateți pergamentul și fierbeți timp de 15 minute, sau până când brânza se rumeneste și clocotește.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;