Andive fierte cu Haricots Verts
Andive fierte cu Haricots Verts este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 84 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați andive belgiene, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pui fiert cu ciuperci, migdale și Haricots Sotate Verts, Club 55 Haricots Verts, și Haricots Verts cu Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o rundă de hârtie de ceară pentru a se potrivi chiar într-o tigaie grea de 12 inci, apoi ungeți 1 parte rotundă.
Se potrivesc andivele, se taie părțile în jos, perfect în tigaie.
Adăugați bulion, suc de lămâie, bucăți de unt, zahăr și sare, apoi acoperiți andivele cu hârtie de ceară rotundă, cu unt în jos și fierbeți până când andivele sunt fragede și lichidul este îngroșat și redus la aproximativ un sfert din volumul inițial, 20 până la 25 de minute.
Între timp, gătiți fasolea într-o oală de 4 litri cu apă sărată clocotită, neacoperită, până când este fragedă, aproximativ 5 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul, apoi scurgeți din nou.
Scoateți hârtia de ceară din andive, apoi amestecați ușor fasolea și gătiți până când fasolea este doar încălzită, aproximativ 1 minut.
Fasolea poate fi gătită cu 1 zi înainte și răcită într-o pungă de plastic sigilată căptușită cu prosoape de hârtie umezite.