Andive belgiene gratinate
Andive belgiene gratinate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 198 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Un amestec de lapte, brânză gruyere, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gratin de andive belgiene cu slănină (Gratin D ' endives Ardennaise), Șuncă Belgiană De Andive Gratinată, și Andive belgiene fierte gratinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor un vas de copt.
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere la foc mediu-mare.
Așezați andivele în apă. Acoperiți și gătiți până se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Puneți untul într-o cratiță și topiți la foc mediu.
Bateți făina și amestecați până când amestecul devine asemănător pastei și maro auriu. Treceți treptat laptele în amestecul de făină, amestecând constant până când este gros și neted. Se amestecă 3/4 cană de brânză Gruyere, parmezan, nucșoară, sare și piper până se omogenizează bine. Gatiti usor la foc mediu-mic timp de 10 minute, amestecand frecvent.
Preîncălziți un pui de carne la cuptor la minim.
Scurgeți andivele. Înfășurați fiecare andivă cu o felie de șuncă și puneți-o în vasul de copt pregătit.
Se toarnă sosul de brânză peste andive.
Se presară cu restul de 1/4 cană de brânză Gruyere și pătrunjel.
Gatiti andivele sub broiler preincalzit pana cand branza se rumeneste si bulele de sos, aproximativ 10 minute.