Andive belgiene gratinate

Andive belgiene gratinate
Andive belgiene gratinate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 198 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Un amestec de lapte, brânză gruyere, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gratin de andive belgiene cu slănină (Gratin D ' endives Ardennaise), Șuncă Belgiană De Andive Gratinată, și Andive belgiene fierte gratinate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Așezați andivele în apă. Acoperiți și gătiți până se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Puneți untul într-o cratiță și topiți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Bateți făina și amestecați până când amestecul devine asemănător pastei și maro auriu. Treceți treptat laptele în amestecul de făină, amestecând constant până când este gros și neted. Se amestecă 3/4 cană de brânză Gruyere, parmezan, nucșoară, sare și piper până se omogenizează bine. Gatiti usor la foc mediu-mic timp de 10 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
GruyereGruyere
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Preîncălziți un pui de carne la cuptor la minim.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scurgeți andivele. Înfășurați fiecare andivă cu o felie de șuncă și puneți-o în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Se toarnă sosul de brânză peste andive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
9
Se presară cu restul de 1/4 cană de brânză Gruyere și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
10
Gatiti andivele sub broiler preincalzit pana cand branza se rumeneste si bulele de sos, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista