Ancho-Sos De Ardei Roșu
Ancho - sosul de ardei roșu este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest sos are 197 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de canolan, roșii de prune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, Ușor Prăjită Piper Roșu Dip, și roșii prăjite și piper roșu dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți păstăile de ancho într-un bol și acoperiți cu apă clocotită.
Se lasă să stea 30 de minute, apoi se îndepărtează tulpinile și semințele și se toacă grosier. Rezervați lichidul de înmuiere.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mare.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați roșiile, ardeii și chilele ancho și gătiți până când roșiile se înmoaie și se descompun și lichidul se îngroașă, 20 până la 30 de minute.
Lăsați să se răcească aproximativ și transferați cu grijă amestecul într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Adăugați oțetul, mierea, sarea, piperul, după gust și cilantro și pulsați de câteva ori doar pentru a combina.
Transferați într-un recipient acoperit și refrigerați până când este gata de utilizare.