Ancho-Sos De Ardei Roșu

Ancho-Sos De Ardei Roșu
Ancho - sosul de ardei roșu este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest sos are 197 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de canolan, roșii de prune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, Ușor Prăjită Piper Roșu Dip, și roșii prăjite și piper roșu dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți păstăile de ancho într-un bol și acoperiți cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se lasă să stea 30 de minute, apoi se îndepărtează tulpinile și semințele și se toacă grosier. Rezervați lichidul de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Adăugați roșiile, ardeii și chilele ancho și gătiți până când roșiile se înmoaie și se descompun și lichidul se îngroașă, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
7
Lăsați să se răcească aproximativ și transferați cu grijă amestecul într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Adăugați oțetul, mierea, sarea, piperul, după gust și cilantro și pulsați de câteva ori doar pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Transferați într-un recipient acoperit și refrigerați până când este gata de utilizare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista