Ancho Chili-Friptură De Flanc Frecată

Ancho Chili-Friptură De Flanc Frecată
Ancho Chili-frecat flanc friptura este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 84 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de usturoi, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până scorțișoară ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Ancho Chili-Friptură De Flanc Frecată, Ancho-Friptură De Flanc Frecată, și Chili Frecat Flanc Friptură.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul sau pregătiți un foc de cărbune fierbinte. Într-un castron mic, combinați praful de chili, usturoiul, scorțișoara, chimenul, pudra de ceapă, sarea și piperul. Se amestecă pentru a combina și a pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Aranjați fripturile pe o suprafață de lucru. Folosind un cuțit ascuțit, faceți mai multe incizii mici de mică adâncime de-a lungul suprafeței fiecărei fripturi, tăind împotriva bobului. Frecați amestecul de chili în ambele părți ale fripturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Fripturi la grătar sau la grătar la aproximativ 6 inci de la sursa de căldură timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte (pentru mediu-rare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți fripturile pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Tăiați în felii subțiri, lucrând împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri crescuți în diferite terroiri din Valea Napa, inclusiv cartierele Carneros, cerbi Leap și Oakville. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu o ciupercă sălbatică și umplutură de nuc. Friptură picior de miel, frecat cu ierburi aromate și condimente, sau cotlet de porc la gratar, de asemenea, se căsătorească perfect cu arome delicioase vinului.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista