Anason Stelat Chinezesc-Saramură Portocalie
Rețeta anason stelat Chinezesc-saramură portocalie ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 2 porții cu 463 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $6.1 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de scorțișoară, sherry, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cozi de bou fierte cu anason stelat și verdeață chineză, Carnea de porc din anason stelat chinezesc al Donnei, și Compot De Portocale De Sânge Cu Anason Stelat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 2 1/2 qts. apă într-o oală adâncă.
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția sucului de portocale. Acoperiți, aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Puneți oala în apă cu gheață până se răcește. Aruncați scorțișoara și amestecați sucul de portocale.
Felii de portocale sau mandarine
Ceapa verde tăiată în 2-in.- slivers lungi
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.