Anason Shortbread
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați pâinea scurtă de anason. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr de cofetărie, amidon de porumb, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscotti De Anason, Împletituri De Anason, și Rulouri De Drojdie De Anason pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalzeste cuptorul la 325 de grade F si scoate-ti tava cu forma de arc. Tapetați baza cu hârtie pergament.
Puneți făina, amidonul de porumb, zahărul cofetarilor și untul într-un robot de bucătărie și blitz până se combină și se aglomerează într-un aluat palid.
Scoateți capacul, adăugați anasonul, apoi puneți capacul la loc și pulsați până când semințele aromate sunt bine amestecate.
Introduceți amestecul în tigaia pregătită și apăsați-l ușor și cu răbdare până când aveți un strat uniform în partea de jos a tigaiei. (Da, știu că anasonul nu se distinge de excrementele de șoarece, dar chiar nu știu ce se poate spune profitabil în această privință; așa că ignorați-l.)
Puneți-l la cuptor și coaceți timp de 20-25 de minute, până când pâinea scurtă este gătită, ușor aurie la margini, dar încă palidă deasupra.
Scoateți-l pe o grătar și, dacă doriți acel aspect familiar de pâine scurtă cu model dotty, folosiți ușor dinții unei furculițe pentru a gropița suprafața imediat după ce iese din cuptor (având grijă—tigaia este fierbinte); apoi lăsați-l în tigaie timp de 10 minute înainte de a tăia în 16 pene subțiri, încă în tigaie. Se răcește încă 20-30 de minute, înainte de a ridica baza tigaiei și de a transfera ușor pene de pâine scurtă pe o grătar sau o farfurie.
Serviți rece sau mâncați cât de cald doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Desertul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "