Ananas Var Gelatină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gelatina de var de ananas. Această rețetă face 12 porții cu 216 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de marshmallows, coloranți alimentari, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salată De Gelatină De Ananas, Gelatină Cremoasă De Ananas De Afine, și Afine-Ananas Gelatină Mucegai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în 1 cană de apă clocotită; deoparte. Într-o cratiță mică, combinați marshmallows și apa rămasă. Gatiti la foc mic pana cand marshmallows sunt topite, amestecand ocazional. Se amestecă în gelatină. Se dă la frigider până se fixează parțial.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează. Bate în ananas. Îndoiți amestecul de gelatină, frisca, pecanele și colorantul alimentar, dacă doriți.
Se toarnă într-o matriță cu 6 căni acoperită cu spray de gătit. La frigider până la setare. Desfaceți pe o farfurie de servire.