Ananasul Teriyaki Somon ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 310 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă din rețetele mele necesită piper, zahăr brun, sare și sos de soia. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Somon teriyaki și Quesadillas de ananas, Frigarui de somon teriyaki cu ananas, și Teriyaki Somon cu ananas-pecan Bulgur sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță mică la foc mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 1/4 cană (aproximativ 15 minute). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Presărați ambele părți de somon cu restul de 1/4 linguriță de sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Somon
5
Adăugați pește în tigaie; gatiti 3 minute. Întoarceți peștele și puneți-l în cuptor; coaceți la 400 timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Scoateți din cuptor; periați 1 lingură de sos peste fiecare file. Reveniți la cuptor și gătiți 1 minut sau până când peștele se fulgează ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.