Ananas Salsa Mahi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Salsa mahi cu ananas. Această rețetă face 1 porții cu 403 calorii, 66g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $12.22 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre scump. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ananas, piper de lămâie, fileuri de mahi mahi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 80%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Macadamia-crustă Mahi Mahi cu Salsan de ananas și orez de iasomie, Mahi mahi ars cu Salsa de Mango-ananas la grătar, orez verde și fasole neagră, și Mahi mahi cu crustă de pătlagină cu Salsa de ananas din ' The Catch.
Instrucțiuni
Tăiați ananasul în bucăți mici.
Combinați cu salsa, amidon de porumb, hrean și muștar de miere.Înveliți ambele părți ale peștelui cu spray de gătit.
Presărați peștele uniform cu piper de lămâie.Preîncălziți tigaia mare de sote pe mediu-înalt.Gatiti pestele 3 minute; rândul său.
Adăugați salsa pe o parte a tigaiei și amestecați des pentru a încălzi uniform.Reduceți căldura la mediu și fierbeți 5-6 minute sau până când carnea este opacă și se separă ușor cu o furculiță.
Serviți pește și sos peste orez preparat cu bob lung.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sosul de scufundare funcționează foarte bine cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Bellissima Sparkling ros circulatorcu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Bellissima Trandafir Spumant
Acesta este un elegant, luminos rossimbrox, cu note de căpșuni și grapefruit, și o spumă moale, persistentă. Desfăcută în ultimul moment, Bellissima Sparkling Rossimbrator se împerechează perfect cu somon afumat, crustacee și fructe de mare, cum ar fi tartar de ton, sushi și sashimi.