Ananas Mucegai De Var Cu Susul În Jos
Ananas mucegai var cu susul în jos este un fără gluten farfurie. Această rețetă servește 12 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 125 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ananas în suc, apă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Ananas Festiv-Mucegai De Var, Stratificat Portocaliu-Ananas Mucegai, și Afine-Ananas Gelatină Mucegai.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând sucul.
Adăugați suficientă apă rece în suc pentru a măsura 1-1/2 căni; deoparte. Aranjați 7 felii de Ananas în partea de jos a tigaiei rotunde de tort de 9 inci pulverizate cu spray de gătit.
Așezați jumătatea de cireș maraschino, tăiată în sus, în centrul fiecărei felii de ananas. Se toacă feliile de ananas rămase; deoparte.
Se amestecă apă clocotită în gelatină uscată se amestecă într-un castron mare de cel puțin 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă sucul de ananas măsurat și apa.
Scoateți 1 cană de gelatină; puneți deoparte la temperatura camerei. Refrigerați gelatina rămasă 1-1 / 2 ore sau până la îngroșare (lingura trasată prin frunze impresie certă). Se amestecă ananasul tocat. Se toarna gelatina peste felii de ananas in tigaie. La frigider 30 min. sau până la set, dar nu ferm (ar trebui să se lipească de deget atunci când este atins și ar trebui să Movilă).
Bateti crema de brânză într-un castron mare cu sârmă măturică până la crem. Bateți treptat în gelatină rezervată 1 cană.
Se toarnă peste stratul de gelatină în tigaie. La frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți. Păstrați gelatina rămasă în frigider.