Ananas glazurat cu rom, Mango și kebaburi de pui
Rum-glazurate ananas, Mango, și kebab de pui este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 269 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalape, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, Mango - ananas gem glazurate cotlet de porc la gratar, și Kebab De Ananas De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute.
Combinați oțetul și amidonul de porumb într-un castron mic.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Lăsați să stea 5 minute. Se amestecă cilantro și coaja.
Filetați 5 cuburi de pui, 3 cuburi de mango și 3 cuburi de ananas alternativ pe fiecare dintre cele 6 frigarui (12 inci).
Ungeți kebaburile cu ulei; se presară cu sare.
Așezați kebab - urile pe grătarul acoperit cu spray de gătit; gătiți timp de 4 minute. Întoarceți kebab-urile; periați cu jumătate de glazură. Gatiti 4 minute. Întoarceți kebab - urile; periați cu glazura rămasă. Gatiti 2 minute, rotind o data.