Ananas Cu Susul În Jos Bundt Tort

Tortul Bundt cu ananas cu susul în jos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 149 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți extract de vanillan, unt, jumătăți de pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Ananas Cu Susul În Jos Bundt Tort, Ananas Cu Susul În Jos Sărat Caramel Mini Bundt Prăjituri, și Condimentat Cu Susul În Jos Apple Bundt Tort.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând sucul.
Combinați 1/2 cană ananas, zahăr brun, unt și 3 linguri de suc de ananas. Puneți o lingură într-un 10-in uns. tigaie tub canelată. Alternează cireșele și nucile pecan peste amestecul de zahăr.
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului, înlocuind sucul de ananas rezervat cu apă. Se amestecă coaja de lămâie, vanilia și ananasul rămas. Spoon peste cireșe și nuci pecan.
Coaceți la 325 de minute timp de 60-70 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă; se răcește complet.