Anadama se rostogolește cu salvie
Anadama role cu salvie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 99 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 27 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, făină de porumb, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare sunt Cruste Anadama Rolls, Rulouri De Cină Salvie, și Rulouri De Salvie De Grâu Integral.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și zahărul în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă laptele și melasa. Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Adăugați 3 căni de făină, făină de porumb, margarină, salvie și sare în amestecul de drojdie și amestecați până la amestec. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute) și adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când se dublează în vrac. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; puneți aluatul în jos. Acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți în 18 porțiuni egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), modelați fiecare într-o bilă.
Așezați bilele de aluat la 2 centimetri distanță pe foile de copt acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 35
Descoperă aluatul. Decupați vârfurile rulourilor de aproximativ 1/4 inci adâncime pentru a realiza un design "X" folosind foarfece ascuțite.
Combinați 2 lingurițe de apă și albus de ou; periați peste aluat.
Coaceți la 350 timp de 13 minute sau până se rumenesc.